Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα
Πολιτική

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Στη Βουλή κατατέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου 2015 το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα ενώ αναμένεται αυτό για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το νομοσχέδιο θα συζητηθεί στην αρμόδια Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου την Παρασκευή και το Σάββατο, προτού εισέλθει στην Ολομέλεια τη Δευτέρα και ψηφιστεί την Τρίτη.

Ο τίτλος του νομοσχεδίου είναι: «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενσωμάτωση στο ελληνικό δίκαιο της Οδηγίας 2012/27/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 25ης Οκτωβρίου 2012, «Για την ενεργειακή απόδοση, την τροποποίηση των Οδηγιών 2009/125/ΕΚ και 2010/30/ΕΕ και την κατάργηση των Οδηγιών 2004/8/ΕΚ και 2006/32/ΕΚ», όπως τροποποιήθηκε από την Οδηγία 2013/12/ΕΕ του Συμβουλίου της 13ης Μαΐου 2013 «Για την προσαρμογή της Οδηγίας 2012/27/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την ενεργειακή απόδοση, λόγω της προσχώρησης της Δημοκρατίας της Κροατίας» και άλλες διατάξεις.

Προαπαιτούμενα – Αιτιολογική έκθεση.
Προαπαιτούμενα – Καταργούμενες διατάξεις.
Προαπαιτούμενα – Νομοσχέδιο.
Προαπαιτούμενα – Έκθεση Λογιστηρίου κράτους.
Προαπαιτούμενα – Ειδική Έκθεση.
Προαπαιτούμενα – Έκθεση Αξιολόγησης Συνεπειών.
Προαπαιτούμενα – Έκθεση Δημόσιας Διαβούλευσης.

Αναμένεται τώρα το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιποίηση των τραπεζών. Αυτό θα κατατεθεί ως κατεπείγον, θα συζητηθεί στις αρμόδιες επιτροπές την Παρασκευή και στην Ολομέλεια το Σάββατο όπου και θα ψηφιστεί το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet