Νέες απειλές από τον «Ρουβίκωνα» – «Φέτος αυτά που θα γίνουν θα εκθέσουν υπουργεία»
Κοινωνία

Νέες απειλές από τον «Ρουβίκωνα» – «Φέτος αυτά που θα γίνουν θα εκθέσουν υπουργεία»

Νέες απειλές για «παρεμβάσεις» που «θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία» απηύθυνε ιδρυτικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook λίγες ώρες μετά την εισβολή μελών της ομάδας στην πρεσβεία της Αυστρίας το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Αυγούστου 2018.

Στην ανάρτησή του το ιδρυτικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» αναφέρεται στις τελευταίες ενέργειες της ομάδας παραθέτοντας τα χτυπήματα που πραγματοποίησε από τον Ιούλιο και τις αρχές του Αυγούστου και τονίζοντας ότι όλες αυτές έγιναν «χωρίς να πραγματοποιηθεί ούτε ΜΙΑ προσαγωγή» από την ΕΛ.ΑΣ. ως απάντηση σε παλαιότερο δημοσίευμα εφημερίδας που έγραφε ότι η ΕΛΑΣ προηγείται του «Ρουβίκωνα».

«Οι δε παρεμβάσεις έλαβαν χώρα στις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές.Τόσο μπροστά βλέπετε είναι η ΕΛ.ΑΣ. από τον Ρουβίκωνα. Θα συμβούλευα τους αστυνομικούς ρεπόρτερ να μην βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα,και κυρίως να μην έχουν εμπιστοσύνη στις “πηγές” τους γιατί θα συνεχίσουν να εκτείθονται. Φέτος αυτά που θα γίνουν θα διασύρουν υπηρεσίες και θα εκθέσουν υπουργεία. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ανάρτηση στο facebook για δράσεις του «Ρουβίκωνα»

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet