Ν. Μιχαλολιάκος: Θα τους θάψουμε, όπως στον Γράμμο και στο Βίτσι – VIDEO
Πολιτική

Ν. Μιχαλολιάκος: Θα τους θάψουμε, όπως στον Γράμμο και στο Βίτσι – VIDEO

Νέο προκλητικό βίντεο της Χρυσής Αυγής έφερε στο φως η Εφημερίδα των Συντακτών, αυτή τη φορά από προεκλογική ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου το 2012, μετά την απαράδεκτη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη στο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ1.

Στο βίντεο ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται να λέει ότι όσοι ανησύχησαν πως η Χ.Α. θα έχει απώλειες από το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στην Λ.Κανέλλη να ησυχάσουν, γιατί στις κρυφές δημοσκοπήσεις η οργάνωση έχει άνοδο δύο μονάδων.

«Ας το πάρουν απόφαση.  Αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη, οι διάφορες Δούρου και οι Τσίπρες ότι θα σταματήσουν το εθνικιστικό ποτάμι, το κάνανε κι άλλη φορά και τους θάψαμε στον Γράμμο και στο Βίτσι» λέει ο γραμματέας της οργάνωσης.

Αντιδρώντας ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σημειώνει: «Κανείς δεν μπορεί να μένει ανυποψίαστος σχετικά με τις προθέσεις των νοσταλγών του Φύρερ. Το βίντεο δεν αφήνει κανένα ερωτηματικό για τον χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ως μία νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση».

Ακόμη, επισημαίνει ότι σε αυτό το βίντεο ο Ν. Μιχαλολιάκος δεν διστάζει να προτρέψει τους οπαδούς της οργάνωσης να βιαιοπραγούν εναντίον αριστερών, καθώς, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, οι δημοσκοπήσεις είχαν δείξει την άνοδο της Χρυσής Αυγής μετά την επίθεση που είχε εξαπολύσει ο Ηλίας Κασιδιάρης εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της τότε υποψήφιας βουλευτού και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου, στο στούντιο του ΑΝΤ1.

«Οι αναφορές του αρχηγού της Χ.Α. στη συνέχιση του Εμφυλίου προκειμένου να ΄θαφτούν΄ ο Τσίπρας, η Δούρου και η Κανέλλη, δεν αφήνουν κανέναν ανυποψίαστο σχετικά με τις προθέσεις των νοσταλγών του Φύρερ. Οι δήθεν αντιλαϊκές κραυγές τους στο Κοινοβούλιο δεν μπορούν να κρύψουν τον απεχθή τους ρόλο ως δύναμη κρούσης που έχει μοναδικό στόχο τη συντριβή της δημοκρατίας και την επιβολή ολοκληρωτικού καθεστώτος», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει ότι η πάλη ενάντια στις αιτίες που έστρωσαν τον δρόμο στην ανάδυση των νεοναζιστών και η δημιουργία ενός αντιφασιστικού, δημοκρατικού κοινωνικού μετώπου αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα.

Το ΚΚΕ σε σχόλιό του επισημαίνει: «Το νέο βίντεο, με το εμετικό παραλήρημα του Μιχαλολιάκου, αποτελεί ωμή ομολογία του χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ως ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποδεικνύει αυτό που από την πρώτη στιγμή έχει πει το ΚΚΕ, ότι ο φασισμός, ο ναζισμός είναι γέννημα – θρέμμα του σάπιου συστήματος και γι΄ αυτό έχει ως προμετωπίδα του τον αντικομμουνισμό».

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet