Ν. Παππάς: «Μαύρο» στο Mega μόλις καταβληθεί η πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες
Κοινωνία

Ν. Παππάς: «Μαύρο» στο Mega μόλις καταβληθεί η πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες

Το τέλος εποχής για τη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού Mega προανήγγειλε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Σε συζήτηση που είχε στη Βουλή με διαπιστευμένους συντάκτες, ο κ. Παππάς γνωστοποίησε ότι μόλις καταβληθεί η πρώτη δόση του τιμήματος για τις τηλεοπτικές άδειες θα πέσει το σήμα.

Η πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες θα καταβληθεί εντός 15 ημερών, οπότε το τέλος για το Mega, μετά από 28 χρόνια λειτουργίας, πλησιάζει.

Μιλώντας στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ο κ. Παππάς τόνισε, σχολιάζοντας την απόφαση για τις πέντε τηλεοπτικές άδειες, ότι είναι «μια πολύ σημαντική στιγμή». Είπε μάλιστα ότι «στο ποδόσφαιρο όταν πέσεις επιβάλλεται να ξανασηκωθείς. Είχαμε δύσκολες στιγμές και επιμονή σε αυτή την πορεία για να δοθούν άδειες, αλλά είχαμε και το δίκιο και το Σύνταγμα με το μέρος μας».

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στο ζήτημα των fake news λέγοντας ότι το Σύνταγμα έχει συγκεκριμένες πρόνοιες για το τι πρέπει να γίνεται και προέβλεψε ότι τα fake news θα πυκνώσουν ενόψει εκλογών. Είπε πάντως ότι οι εκλογές θα γίνουν σε 12 μήνες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας με συντάκτες, σημείωσε ότι «μετά από τόσα χρόνια, τόσες πατέντες για μη νόμιμη εκπομπή ή μη πληρωμή στο Δημόσιο όσων έπρεπε να αποδίδονται, μπαίνει μια τάξη».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet