Παραλίγο ξύλο στη Βουλή – Επίθεση Κασιδιάρη σε Δένδια
Πολιτική

Παραλίγο ξύλο στη Βουλή – Επίθεση Κασιδιάρη σε Δένδια

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στην αίθουσα του Κοινοβουλίου μεταξύ του βουλευτή της Ν.Δ., Νίκο Δένδια, και του βουλευτή της  Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον  βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση την οποία ακόμη και οι πιο ψύχραιμοι της αίθουσας δεν κατάφεραν να καταλαγιάσουν.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποβλήθηκε από την αίθουσα, ενώ η συνεδρίαση της Βουλής διακόπηκε για λίγα λεπτά. Οι βουλευτές των κομμάτων παίρνουν τον λόγο αυτή την ώρα και καταδικάζουν τη συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη, μιλώντας για προκλητική συμπεριφορά από την πλευρά του βουλευτού της Χρυσής Αυγής.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αίθουσα του Κοινοβουλίου επικράτησε πραγματικό χάος και πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού κοινοβουλίου, πηγές αναφέρουν ότι το επεισόδιο δεν περιορίστηκε σε φραστική επίθεση, αλλά ο Ηλίας Κασιδιάρης επιχείρησε να χειροδικήσει -άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι χειροδίκησε- εναντίον του βουλευτού της Ν.Δ.

Ο Μάκης Βορίδης λαμβάνοντας το λόγο ζήτησε να αποβληθούν από τις επιτροπές και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενώ την ανησυχία του για τα φαινόμενα βίας στη Βουλή εξέφρασε από την πλευρά του και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Χυδαίες δηλώσεις Κασιδιάρη

Προκλητικός εμφανίστηκε πάντως ο Ηλίας Κασιδιάρης και μετά την αποβολή του από την αίθουσα του Κοινοβουλίου. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής  σε δηλώσεις του ανέφερε: «Γα….σα μια αδ….φή μέσα για τα μνημόνια και όλα αυτά που έχουν φέρει», σημείωσε και αποχώρησε με τους υπόλοιπους βουλευτές της Χ.Α.

Πηγή: parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet