ΠΑΣΟΚ: Η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί με πλειοψηφίες του 35% – 37%
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΠΑΣΟΚ: Η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί με πλειοψηφίες του 35% – 37%

Στην επόμενη ημέρα θα στρέψει το ΠΑΣΟΚ το ενδιαφέρον του τις προσεχείς ημέρες καθώς θεωρεί ότι τα προβλήματα της χώρας έχουν διογκωθεί και ότι η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί με πλειοψηφίες ούτε του 35% – 37%.

Σε σύσκεψη που έγινε νωρίς στο απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαρ. Τρικούπη υπό την προεδρεία του Ευάγγελου Βενιζέλου παρουσία όλων των βασικών στελεχών, πρώην υπουργών και υποψήφιων βουλευτών, αποφασίστηκε ότι το ΠΑΣΟΚ θα προτείνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας και αν δεν προκύψει τέτοια κυβέρνηση θα στηρίξει από τη θέση της αντιπολίτευσης αποφάσεις που εμπίπτουν στην εθνική στρατηγική της οποίας τους άξονες έχει περιγράψει προεκλογικά.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ήπιους τόνους, χωρίς διαφωνίες ή διαφορετικές προτάσεις από τους παριστάμενους. Εκτιμήθηκε ότι αν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έκανε τη διασπαστική κίνηση το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε με άνεση να διεκδικήσει την τρίτη θέση και να μην λάβει η Χρυσή Αυγή την τρίτη διερευνητική εντολή.

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ συμφώνησαν ότι το αποτέλεσμα των εκλογών σε κάθε περίπτωση δεν είναι ικανοποιητικό για το κόμμα και ο κ. Βενιζέλος τους είπε ότι προτίθεται να ανοίξει αμέσως τη συνεδριακή διαδικασία όπου θα τεθούν όλα τα ζητήματα πολιτικού προσανατολισμού, οργάνωσης και ηγεσίας.

Πηγή: tovima.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet