Πρώτες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών
Πολιτική

Πρώτες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών

Υπάρχει η εκτίμηση ότι δόθηκε σαφής εντολή στην κυβέρνηση να υπερασπιστεί τις δικές της θέσεις και να μην κάνει δεκτές τις προτάσεις των δανειστών. Από σήμερα ξεκινάμε την ουσιαστική διαπραγμάτευση, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων στον ΑΝΤ1.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε ότι ξεκινά μια καινούργια προσπάθεια για αμοιβαία επωφελή συμφωνία, ως ισότιμος εταίρος και όχι ως αποικία χρέους.

Είπε ακόμη ότι ο πρωθυπουργός θα κινηθεί ταχύτατα για να υλοποιήσει τη λαϊκή εντολή, εκπροσωπώντας ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Το μήνυμα της κυβέρνησης έχει περάσει, σημείωσε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, μιλώντας στο Mega, χαρακτήρισε ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, ενώ υποστήριξε ότι και μέσα στο «ναι» υπάρχει επιδοκιμασία της κυβερνητικής πολιτικής.

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς δήλωσε στον Alpha ότι «η συμφωνία θα είναι καλύτερη αν κερδίσει το ‘όχι’, θα είναι ένα παγκόσμιο μήνυμα».

Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην υπάρχει ρευστότητα στις τράπεζες, ενώ υπογράμμισε ότι όλα τα μέρη επιθυμούν συμφωνία. Παράλληλα δήλωσε αισιόδοξος ότι τα «πράγματα θα είναι θετικά».

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet