Στις αγροτικές φυλακές Βόλου ο Κουφοντίνας
Πολιτική

Στις αγροτικές φυλακές Βόλου ο Κουφοντίνας

Στις αγροτικές φυλακές Βόλου έχει μεταφερθεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ηγετικό στέλεχος της 17 Νοέμβρη. Τη σχετική πληροφορία γνωστοποίησε στο twitter o προέδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως προβλέπει η νομοθεσία, στις αγροτικές φυλακές οι κρατούμενοι είναι σε συνθήκες ανοιχτής φυλακής και κάθε μέρα υπολογίζεται ως διπλή αν ο κρατούμενος κάνει κάποια εργασία.

Όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε καταθέσει αίτημα για τη μεταφορά του εκεί.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε ερώτηση προς τον κ. Αλέξη Τσίπρα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα και ισχυρίζεται πως έγινε μεταγωγή του στις φυλακές Βόλου.

«Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Κ. Τσίπρα, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί και οι πολίτες σάς επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό και συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση, του κατά συρροή δολοφόνου;», έγραψε στον λογαριασμό του στο Τwitter ο πρόεδρος της Ν.Δ.

«Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες και να αντιδράσετε στοιχειωδώς στην καταστροφή, ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα. Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα» έγραψε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη στο Twitter.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet