Τραβάει το «σχοινί» ο Καμμένος: Δεν θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του Κοτζιά
Πολιτική

Τραβάει το «σχοινί» ο Καμμένος: Δεν θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του Κοτζιά

Επικίνδυνα ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στους κόλπους της κυβέρνησης, με την κόντρα μεταξύ του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου και του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, να μην λέει να κοπάσει.

Ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται όχι μόνο ενοχλημένος με τον Νίκο Κοτζιά, αλλά και έτοιμος να πάρει μέτρα. Μάλιστα, ήδη έχει ανακοινώσει από το απόγευμα του Σαββάτου τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου. Η ημέρα μόνο… τυχαία δεν είναι. Αντίθετα, πρόκειται για την ημέρα που έχει οριστεί να ξεκινήσει η τελική διαδικασία της έγκρισης των συνταγματικών τροποποιήσεων της πΓΔΜ στο πνεύμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Λίγη ώρα αργότερα, ο υπουργός Άμυνας, με ανάρτησή του στο twitter, κατακεραύνωσε – χωρίς να αναφέρει ονομαστικά – τον Νίκο Κοτζιά, χαρακτηρίζοντάς τον «ολετήρα της χώρας» και εκτιμώντας ότι «ομολόγησε αποστασία», κηρύττοντας… ανένδοτο, άγνωστο με ποιον στόχο.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, επανήλθε και πάλι μέσω twitter, για να δηλώσει: «Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη Ν.Δ. των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και “μαφιόζικα”, δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν…».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet