Χάνει βουλευτές η Χρυσή Αυγή
Πολιτική

Χάνει βουλευτές η Χρυσή Αυγή

Βαθύ ρήγμα έχει δημιουργηθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Για αποστασία κατηγορεί σύσσωμη η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής τον βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο με αφορμή την ανεξαρτητοποίησή του και του προσάπτει «άθλια και προδοτική συμπεριφορά».

«Πριν τις εκλογές», αναφέρουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, «όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος είχαμε δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής μας πως δεν θα προδώσουμε ποτέ την εντολή του ελληνικού λαού, να περιφρουρήσουμε τα δίκαιά του υπό την σημαία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είχαμε δώσει τον λόγο μας πως αν μία μέρα κάναμε πίσω, θα υποβάλαμε αυτομάτως την παραίτησή μας από το βουλευτικό αξίωμα».

«Η σημερινή επαίσχυντη πράξη Αλεξόπουλου αποδεικνύει πως εκτός των άλλων έχει απολέσει και την προσωπική του τιμή», συμπληρώνουν.

Στο μεταξύ, ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Αντ1 είπε πως γνωρίζει δύο ακόμα βουλευτές που θα εγκαταλείψουν σύντομα τη Χ.Α. υποστηρίζοντας ότι «ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση. Κάποιοι θέλουν να κρατήσουν τις εθνικιστικές τους απόψεις αλλά να απομακρυνθούν από αυτό το μόρφωμα και την ηγεσία του».

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet