Μετά την είδηση για το πραξικόπημα στην Τουρκία ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, μετέβη στο Πεντάγωνο μαζί με τους τρεις αρχηγούς όπλων – Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας- προκειμένου να έχουν απ’ ευθείας ενημέρωση από τον θάλαμο επιχειρήσεων.
Τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών, όσο και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας παρακολουθούν με απόλυτη ψυχραιμία τις εξελίξεις στη γειτονική χώρα.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, βρίσκεται στη Μογγολία όπου συμμετέχει στη Διάσκεψη Ε.Ε. – Ασίας, ενώ τη Δευτέρα θα μεταβεί στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στο προγραμματισμένο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ε.Ε.
Πηγή: in.gr

