Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι
Πολιτική

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι

Το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο ΕΒΕΑ επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για να ενημερωθεί για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας. Ο εκ των «μονομάχων» για την ηγεσία της Ν.Δ. άσκησε αργότερα το εκλογικό του δικαίωμα στο δημαρχείο Υμηττού.

Σε δήλωσή του ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πως σήμερα είναι μια γιορτή για το κόμμα επισημαίνοντας ότι σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν εκείνοι που θέλουν η Ν.Δ. να γυρίσει σελίδα.

«Το μήνυμά τους είναι η Ν.Δ. από αύριο να ξεκινήσει μια νέα πορεία, να δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα κυβερνητικό και να ξανακατακτήσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτή τη διαδικασία. Νικητής είναι η δημοκρατία μέσα στη Ν.Δ. και νικητές είμαστε όλοι, και έτσι θα βαδίσουμε» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Είμαι αισιόδοξος ότι η Ν.Δ. θα βαδίσει θετικά από αύριο με όποιον πρόεδρο και αν εκλεγεί. Δεν μας χωρίζει τίποτα. Πολλά μας ενώνουν», ανέφερε σε άλλες δημόσιες δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, είπε πως στην περίπτωση που εκείνος είναι απόψε ο νικητής, θα αλλάξουν οι οργανωτικές δομές του κόμματος.

«Ανανέωση με αξιοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες, γιατί αλλιώς θα είναι ευνοιοκρατία και παρεΐστικο», συνέχισε, ενώ σημείωσε ότι η χρονική διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα έπρεπε να είναι μικρότερη.

«Σε μια περίοδο με πολλά, κρίσιμα προβλήματα για τους πολίτες ήταν πολυτέλεια εμείς να ασχολούμαστε με τα εσωκομματικά», είπε συγκεκριμένα, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η Ν.Δ. θεσμικά άσκησε τον ρόλο της με ομοφωνίες σε όλα τα βασικά ζητήματα.

Προσέθεσε επιπλέον ότι ήταν φυσικό που υπήρξαν και εντάσεις, αλλά θεωρεί πως ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος, με εξαίρεση τις ημέρες μετά την 22α Νοεμβρίου όταν, όπως είπε, ένα τεχνικό ζήτημα πολιτικοποιήθηκε.

«Συνεχίσαμε με πολιτικές απόψεις και εκτιμήσεις και σήμερα οι πολίτες θα επιλέξουν ποιος θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τη Ν.Δ. στη νίκη», συμπλήρωσε.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet