Εγκάρδιες συναντήσεις Κ. Μητσοτάκη με Κ. Καραμανλή & Αντ. Σαμαρά
Πολιτική

Εγκάρδιες συναντήσεις Κ. Μητσοτάκη με Κ. Καραμανλή & Αντ. Σαμαρά

Σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις του νέου προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πρώην προέδρους του κόμματος και πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Αρχικά ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τον Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο πρόεδρος της Ν.Δ. παρουσίασε στον πρώην πρωθυπουργό το πρόγραμμα των 111 ημερών για την οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος της αξιωματικης αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. είπε ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, «όπως πάντοτε άλλωστε», όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Τα «εν οικω μη εν δήμω» ήταν δε η χαρακτηριστική απάντηση του κ. Μητσοτάκη όταν ρωτήθηκε εάν τέθηκε το θέμα της στήριξης του κ. Καραμανλή στον κ. Μεϊμαράκη κατά την προεδρική κούρσα.

Ακολούθησε η συνάντηση του νέου προέδρου της Ν.Δ. με τον κ. Σαμαρά, στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ν.Δ., η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα. Τον κ. Μητσοτάκη ανέμενε στο γραφείο του κ. Σαμαρά και ο κ. Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος παρέδωσε στον νέο πρόεδρο του κόμματος το επίσημο πρωτόκολλο της ΚΕΦΕ με τα τελικά αποτελέσματα.

Οι επόμενες κινήσεις του προέδρου

Τις επαφές με τους πρώην προέδρους του κόμματος ο κ. Μητσοτάκης ενέταξε στις άμεσες προτεραιότητες του, όπως και τη σύγκληση της Κ.Ο., πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη.

Άμεσα -όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης- θα πραγματοποιηθεί και η συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αλλά και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στις επόμενες άμεσες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο ορισμός νέων κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και νέου γραμματέα της Κ.Ο., καθώς επίσης και εκπροσώπου Τύπου.

Στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να οριστεί και η ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει το τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Τότε θα εκλεγεί και νέος γραμματέας του κόμματος μιας και ο κ. Παπαμιμίκος συμφωνήθηκε να παραμείνει στη θέση του έως το συνέδριο.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet