Τσίπρας και Παππάς μετείχαν σε Ομόρρυθμη Εταιρεία
Πολιτική

Τσίπρας και Παππάς μετείχαν σε Ομόρρυθμη Εταιρεία

Σε εταιρεία που συνεστήθη το 2007 και λύθηκε στο τέλος του 2015 μετείχαν, σύμφωνα με “Τα Νέα”, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Αλέξης Τσίπρας μεταβίβασε το μερίδιό του στην αδελφή του στις αρχές του 2010, ωστόσο τόσο η συμμετοχή του στην εταιρεία, όσο και η μεταβίβαση του ποσοστού του δεν εμφανίζεται στα πόθεν έσχες του.

Ο Νίκος Παππάς παρέμεινε στην εταιρεία έως τη λύση της, δηλαδή τον Δεκέμβριο του 2015, αναφέρουν “Τα Νέα” και σημειώνουν ότι είναι άγνωστο εάν υπάρχει αναφορά για την εταιρεία στα πόθεν έσχες του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η εταιρεία, με την επωνυμία «Αγνάντι Ο.Ε.», και άγνωστη λοιπή δραστηριότητα, εμφανίζεται να έχει αποκτήσει ακίνητο στη Σέριφο.

“Τα Νέα” δημοσιεύουν το ιδιωτικό συμφωνητικό της σύστασης Ομόρρυθμης Εταιρίας «Χ. Καραμάνος – Ν. Παππάς – Α. Τσίπρας Ο.Ε.», της οποίας σκοπός είναι η κατασκευή οικοδομών και η ανάληψη κατασκευαστικών εργολαβιών.

Σημειώνουν, δε, ότι ο Χρήστος Καραμάνος είναι πολιτικός μηχανικός, ο οποίος τον Ιούνιο του 2014 εξελέγη στο συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής και υπηρετεί ως αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet