“Γλυκοκοιτάζει” προς την πολιτική η Αντζελίνα Ζολί
Πολιτισμός

“Γλυκοκοιτάζει” προς την πολιτική η Αντζελίνα Ζολί

Ηθοποιός, φιλάνθρωπος, μητέρα και σύντομα…πολιτικός! Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να μπει στον πολιτικό στίβο η Αντζελίνα Ζολί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διεθνούς φήμης περιοδικό “Vanity Fair”.

«Όταν εργάζεσαι στον χώρο της φιλανθρωπίας γνωρίζεις ότι υπάρχουν και κάποιες πολιτικές ισορροπίες, που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη» είπε στο περιοδικό η 39χρονη ηθοποιός, και συνέχισε: «Πραγματικά δεν ξέρω σε ποιο ρόλο θα ήμουν πιο χρήσιμη… Έχω συνείδηση ποιο είναι το επάγγελμά μου και ξέρω ότι αυτό μπορεί να κάνει την ενασχόληση με την πολιτική λιγότερο πιθανή. Αλλά είμαι ανοιχτή…».

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, η οποία θα δημοσιευτεί στο τεύχος του Δεκεμβρίου, η πανέμορφη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά και για τον γάμο της με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της Μπράντ Πιτ.

«Όντως αισθάνομαι διαφορετικά. Είναι ωραίο να είμαστε αντρόγυνο» ανέφερε η Ζολί ενώ αποκάλυψε ότι το λαμπερό ζευγάρι επέτρεψε στα έξι παιδιά τους να γράψουν τους όρκους του γάμου τους.

«Δεν περιμένουν ότι δεν θα τσακωθούμε ποτέ, αλλά μας έβαλαν να υποσχεθούμε ότι πάντα θα λέμε ‘συγνώμη’» αποκάλυψε η Ζολί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet