Ηρώδειο: 2ος καλύτερος χώρος παραστάσεων στον κόσμο
Πολιτισμός

Ηρώδειο: 2ος καλύτερος χώρος παραστάσεων στον κόσμο

Στη δεύτερη θέση των κορυφαίων χώρων με ζωντανές παραστάσεις κατατάσσεται το Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού σε ειδικό ένθετο που φιλοξενεί η έγκριτη εφημερίδα «Globe and Mail».

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα που αφορά στη χρήση προνομίων από πιστωτικές κάρτες, με τίτλο «Top venues for live theatre» (Οι κορυφαίοι χώροι για ζωντανές παραστάσεις), και παρουσιάζει τις καλύτερες τοποθεσίες ανά τον κόσμο όπου μπορεί να παρακολουθήσει κανείς θεατρικές, χορευτικές και μουσικές παραστάσεις. Σχετικά με το Ηρώδειο, υπάρχει αναφορά στην ιστορία του, ενώ χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο παράδειγμα αυθεντικού ελληνικού αμφιθεάτρου και περιγράφεται ως «η τέλεια τοποθεσία όπου συναντάται η μοντέρνα μουσική με την αρχαία ατμόσφαιρα». Είναι το ιδανικό όλων των καλλιτεχνών, αναφέρει το δημοσίευμα της «Globe and Mail».

Πρώτο στη λίστα έρχεται το Minack Theatre, Porthcurno της Αγγλίας, και έπονται του Ηρωδείου, η Όπερα του Σίδνεϊ, η Σκάλα του Μιλάνου, το Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης, το θέατρο Μπολσόι της Μόσχας και άλλα διάσημα θέατρα του κόσμου.

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet