«Μάσκες θα βάλουμε» – Η «Φίνος Φιλμ» αποχαιρέτησε το 2020 με ένα ιδιαίτερο βίντεο
Πολιτισμός

«Μάσκες θα βάλουμε» – Η «Φίνος Φιλμ» αποχαιρέτησε το 2020 με ένα ιδιαίτερο βίντεο

Με τις ατάκες του ελληνικού σινεμά «Μάσκες θα βάλουμε», «Βγαίνω ή Μένω», «Από αύριο αρχίζει η κυκλοφορία» σε ένα βίντεο «ανασκόπηση» του 2020, η «Φίνος Φιλμ» επιλέγει να αποχαιρετήσει την επεισοδιακή χρονιά που έφυγε.

Μέσα σε ένα βίντεο ενός λεπτού η «Φίνος Φιλμ», έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε αναφερόμενη φυσικά και στην πανδημία του κορωνοϊού.

Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα και ατάκες από πολύ γνωστές ταινίες της «Φίνος Φιλμ» που συνδέονται ή «συνδέονται» με τη σημερινή πραγματικότητα.

https://twitter.com/i/status/1344953038692343808

Χαρακτηριστικότερη η ατάκα «Βγαίνω ή μένω» του Διονύση Παπαγιανόπουλου που συνδέεται απόλυτα με την καραντίνα λόγω κορωνοϊού. Αλλά και εκείνη του Σωτήρη Τζεβελέκου «μάσκες θα βάλουμε»;

Ο Κώστας Βουτσάς, η Ζωή Λάσκαρη, ο Νίκος Ρίζος, η Ρένα Βλαχοπούλου και ο Ντίνος Ηλιόπουλος  είναι μερικοί μόνο από τους πρωταγωνιστές των ταινιών που χρησιμοποιεί η «Φίνος Φιλμ» για μια ανασκόπηση μήνα-μήνα. Η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο γράφει: «Καλή Χρονιά φίλοι και φίλες!! Μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, μέσα από τον φακό της Φίνος Φιλμ».  

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet