Μουσικός Σεπτέμβριος στο Μέγαρο Μουσικής
Πολιτισμός

Μουσικός Σεπτέμβριος στο Μέγαρο Μουσικής

Στον απόηχο του καλοκαιριού και μετά την αυγουστιάτική του ανάπαυλα, ο Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα πλημμυρίσει και πάλι με ηχοχρώματα και μελωδίες μέσα από έξι νέες συναυλίες, για να δροσίσει το αθηναϊκό κοινό όλο τον Σεπτέμβριο, κλείνοντας τον φετινό του κύκλο, που ξεκίνησε τον Ιούνιο.

Την επανεκκίνηση των υπαίθριων συναυλιών του Κήπου θα σημάνει ο Φοίβος Δεληβοριάς, στις 5 Σεπτεμβρίου, με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και κομμάτια αγαπημένων του δημιουργών. Στις 10 Σεπτεμβρίου, η Athena θα κάνει μια μουσική εξιστόρηση, γεμάτη συναίσθημα, με στοιχεία φολκ – ροκ, ποπ, τζαζ, κλασικής μουσικής, αλλά και έντονα γνωρίσματα, προερχόμενα από τις ελληνικές καταβολές της.

Με τον τίτλο «Let΄s swing again», ο Δώρος Δημοσθένους προδιαθέτει το κοινό για το ρεπερτόριο που θα ερμηνεύσει στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ η Marietta Fafouti and Band, ονομάζοντας τη συναυλία της «shine», θα «λάμψει» στη σκηνή στις 18 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας τα τραγούδια του 3ου άλμπουμ της, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά και παλαιότερες επιτυχίες της. Στις 20 Σεπτεμβρίου, θα ακολουθήσει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, δίνοντας στην βραδιά τον τίτλο «Η δύναμή σου, δύναμή μου».

Τέλος, στις 27 Σεπτεμβρίου, την αυλαία θα κλείσει ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μίλτος Πασχαλίδης, που θα εξομολογηθεί «ποιοι… του λείπουν πιο πολύ», στήνοντας μαζί τους ένα γλέντι, σαν να είναι όλοι τους παρόντες: «ο Μητροπάνος να τραγουδάει ξανά Τόκα και Αλκαίο και ο Ξυδούς, στο βάθος, δεύτερη φωνή».

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet