«50 αποχρώσεις του Γκρι»: Σπάει κοντέρ… το τρέιλερ
Πολιτισμός

«50 αποχρώσεις του Γκρι»: Σπάει κοντέρ… το τρέιλερ

Το τρέιλερ της ταινίας «50 αποχρώσεις του Γκρι» («Fifty Shades of Grey»), από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του, σημείωσε τα περισσότερα views μέσα στο 2014, προεξοφλώντας ίσως τη μεγάλη επιτυχία που θα έχει η κυκλοφορία του φιλμ στις αίθουσες.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας κατάφερε να συγκεντρώσει 36,4 εκατομμύρια χτυπήματα μέσα σε μία εβδομάδα και να γίνει το πιο δημοφιλές της χρονιάς στα social media, καθώς, επίσης, μέσα σε 24 ώρες είχε συγκεντρώσει 1.2 εκατομμύρια likes, shares και σχόλια στο Facebook.

Το ρεκόρ για το 2014 πριν από το «Fifty Shades of Grey» κατείχε το «Teenage Mutant Ninja Turtles» με 31 εκατομμύρια views, το οποίο με τη σειρά του είχε ξεπεράσει το «Transformers: Age of Extinction» που είχε ξεπεράσει τα 26 εκατομμύρια views.

Το διάρκειας 2,5 λεπτών βίντεο δίνει μία πρώτη γεύση από τη σκηνοθεσία της 47άχρονης Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον, τους πρωταγωνιστές και περιέχει μικρά αποσπάσματα από ερωτικές σκηνές που αναμένεται να συζητηθούν. Αυτό που με ενδιαφέρον αναμένεται έως την πρεμιέρα του φιλμ τον ερχόμενο χειμώνα, είναι αν το φιλμ θα έχει την ίδια επιτυχία με το βιβλίο. Το «Fifty Shades of Grey» έχει μεταφραστεί σε πάνω από 50 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 100.000.000 αντίτυπα από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Ντακότα Τζόνσον – κόρη του Ντον Τζόνσον και της Μέλανι Γκρίφιθ – και ο Ιρλανδός Τζέιμι Ντόρναν, στον ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet