Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023
Επικοινωνία 94FM

Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 και στην ανταπόκριση του ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ από τον Βόρειο Τομέα Αθηνών για το δημοτικό ραδιόφωνο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές» σχολιάσουμε με τους συναδέλφους από το Ηράκλειο Αττικής:

  • Τη μουδιασμένη αντίδραση των αιρετών στην τροπολογία του υπ. Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για το πρόβλημα συνταγματικότητας που ανέκυψε για τη σύνθεση των Οικονομικών Επιτροπών και Επιτροπών Ποιότητας Ζωής.
  • Την προσπάθεια των δήμων να αποτρέψουν τις πρόσφατες αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών, καθώς δημιουργούν προβλήματα τόσο στα νοικοκυριά όσο και στους ίδιους τους ΟΤΑ.
  • Τη διαφαινόμενη αναμέτρηση μεταξύ δύο πολύ αναγνωρίσιμων προσώπων, του Γρηγόρη Λέων και της Μαρίνας Σταυράκη-Πατούλη, στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης για τη δημαρχία.
  • Την αναμονή για την ψήφιση προϋπολογισμού στην Πεντέλη, αλλά και τις δυστοκίες στον σχηματισμό του αντιπολιτευτικού μετώπου υπό τον τέως δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.
  • Τις εντεινόμενες διεργασίες στην παράταξη του δημάρχου Βριλησσίων για τη διαδοχή, μετά την απόφαση του Ξένου Μανιατογιάννη να μετακινηθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ακούστε τον σχολιασμό του υπεύθυνου του ιστοτόπου ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, Θάνου Σταθόπουλου, στον «Επικοινωνία 94FM»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet