Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022
Επικοινωνία 94FM

Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Πλούσια και αυτήν την εβδομάδα η ειδησεογραφία στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, όπου πληθώρα θεμάτων… στριμώχνει τις δημοτικές αρχές. Ανάμεσα από αυτά, το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ σχολίασε για το δημοτικό ραδιόφωνο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές» την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022:

  • Τις εξελίξεις σχετικά με την έλευση του Καζίνο της Πάρνηθας στο Μαρούσι και τη στάση των δημοτικών αρχών σε Μαρούσι και Χαλάνδρι, αλλά και τη στάση της παράταξης του Γ. Καραμέρου Ενωμένο Μαρούσι.
  • Τα κυριότερα θέματα που έθιξε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Ε».
  • Την κόντρα του δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη με την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη με αφορμή την πρόσφατη κακοκαιρία «Ελπίδα».
  • Τις αναφορές για «σκάνδαλο» εκ μέρους των Γιάννη Σταθόπουλου και Αλέξανδρου Μουστόγιαννη με αφορμή τις αναθέσεις σε εργολάβο για την αποκομιδή των κλαδιών από τη διοίκηση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά.
  • Τις αντιδράσεις κατά της δημοτικής αρχής της δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου για το θέμα της μεταφοράς των απορριμματοφόρων του Δήμου σε περιοχή της Αλσούπολης.

Ακούστε τον σχολιασμό του υπεύθυνου του ιστοτόπου ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, Θάνου Σταθόπουλου, στον «Επικοινωνία 94FM»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet