Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 στο καθιερωμένο «ραντεβού» με τη φιλόξενη συχνότητα του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM και την αυτοδιοικητική εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές», το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ σχολιάζει:
- Τη μεγάλη διάκριση των μικρών Einsteins του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής στην Ταϊλάνδη.
- Τη μείωση των δημοτικών τελών που δεν πέρασε ποτέ από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής.
- Τις συνεχιζόμενες αντιδράσεις για την πιθανότητα έλευσης καζίνο στο Μαρούσι.
- Το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου για τη στήριξη των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών της Ανατ. Αττικής στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μ. Μαρσώ», τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018.
- Τη σημαντική δράση του ΣΒΑΠ με τις εβδομάδες Οδικής Ασφάλειας και Κυκλοφοριακής Αγωγής στα σχολεία των Δήμων – μελών του.
- Την 4η Εθελοντική Δράση Αναδάσωσης για το 2018, που πραγματοποιεί ο ΣΠΑΠ την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 στην περιοχή του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

