Άμεση κινητοποίηση της Περιφέρειας Αττικής  μετά την ανίχνευση κρουσμάτων στον Δήμο Πόρου
Κοινωνία

Άμεση κινητοποίηση της Περιφέρειας Αττικής μετά την ανίχνευση κρουσμάτων στον Δήμο Πόρου

Η Περιφέρεια Αττικής κινητοποιήθηκε άμεσα μόλις διαπιστώθηκε η έξαρση των κρουσμάτων στον Δήμο Πόρου. Κατ’ εντολή του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, η αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής, Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, με κλιμάκιο της διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας, μετέβη το πρωί της Παρασκευής 7/8 στους Δήμους Τροιζηνίας – Μεθάνων και Πόρου.

Το κλιμάκιο, με επικεφαλής την αντιπεριφερειάρχη, διένειμαν μάσκες και αντισηπτικά, ενώ προχώρησαν σε ελέγχους διατήρησης των μέτρων προφύλαξης από την COVID-19, όπου και διαπιστώθηκε πλήρης συμμόρφωση.

Μεθαύριο Κυριακή το κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής θα μεταβεί στους Δήμους Τροιζηνίας – Μεθάνων και στον Δήμο Πόρου προκειμένου να διενεργήσει απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους.

Την επόμενη εβδομάδα, ομάδα επιστημόνων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, που έχει ενεργοποιηθεί από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, θα μεταβεί στον Πόρο για να πραγματοποιήσει δειγματοληψίες ώστε να αποτυπωθεί με απόλυτη ακρίβεια η επιδημιολογική εικόνα.

«Οι ανωτέρω ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής, παράλληλα με την ενεργοποίηση και των κεντρικών υπηρεσιών του κράτους, θα επιφέρουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, ώστε να αποτραπεί η διασπορά, να γίνει σταδιακά και με ασφάλεια η άρση των περιοριστικών μέτρων και το νησί να επανέλθει στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet