Έκλεισαν δρόμοι λόγω συσσώρευσης υδάτων στην Αθήνα
Περιφέρεια Αττικής

Έκλεισαν δρόμοι λόγω συσσώρευσης υδάτων στην Αθήνα

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, στη Λ. Δημοκρατίας στο Πέραμα, καθώς και στη Γρ. Λαμπράκη στο Κερατσίνι, αποκαταστάθηκε γύρω στη 1:30 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται από τις 11 το πρωί της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου 2017 η Αθήνα. Χαλάζι και καταρρακτώδεις βροχές πλήττουν την πρωτεύουσα.

Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή του Πειραιά και ειδικά στο Κερατσίνι, όπου οι δρόμοι έγιναν κυριολεκτικά ποτάμια και μάλιστα παρασύρθηκαν και αυτοκίνητα.

Στα Βόρεια Προάστια ισχυρή νεροποντή και χαλάζι έχουν κάνει τους δρόμους αδιάβατους.

Η Πυροσβεστική από το πρωί της Παρασκευής έχει δεχθεί 24 κλήσεις από την περιοχή του Κερατσινίου, 16 από τη Σαλαμίνα και 7 από το Πέραμα.

Στις 11 το πρωί διακόπηκε η κυκλοφορία οχημάτων στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι, από το ύψος της Λ. Σχιστού έως τη Λ. Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία η κυκλοφορία έχει, επίσης, διακοπεί λόγω συσσώρευσης υδάτων και στις ακόλουθες περιοχές:

  • Πειραιώς, ύψος οδού Χαμοστέρνας, ρεύμα προς Αθήνα.
  • Λ. Σαλαμίνας, Σαλαμίνα, από Ζ. Πηγής έως Λ. Φανερωμένης και στα δύο ρεύματα.
  • Λ. Δημοκρατίας, Πέραμα, ύψος ανώνυμης οδού, ρεύμα προς Πειραιά.

Τα σοβαρότερα προβλήματα από συσσώρευση υδάτων παρουσιάζονται στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας.

Στο μεταξύ σε επιφυλακή έχουν τεθεί όλες οι υπηρεσίες της αντιπεριφέρειας Πειραιά για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά έχει απαγορεύσει τη στάθμευση στις οδούς Βαλαωρίτου και Χαλκίδος, στους Αγίους Αναργύρους στην Παλαιά Κοκκινιά, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται όλα τα νοσοκομεία της περιοχής του Πειραιά, ακόμα και εάν δεν εφημερεύουν, ώστε να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενα επείγοντα περιστατικά. Επίσης, καλούνται όσοι διαμένουν σε υπόγειες κατοικίες να μετακινηθούν από τα σπίτια τους σε συνεννόηση με τον δήμο της περιοχής τους.Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά καλεί επίσης του κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση υδάτων.

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων που μεταφέρουν επιβάτες στη γραμμή Πέραμα – Παλούκια Σαλαμίνας.

Πηγή: reader.gr

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: http://keratsinivoice.blogspot.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet