Ένας Ολυμπιονίκης στην παράταξη του Γιάννη Σγουρού
Περιφέρεια Αττικής

Ένας Ολυμπιονίκης στην παράταξη του Γιάννη Σγουρού

Ένας θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, ο δύο φορές Ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος, θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό και την παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκησης Αττικής.

Ο Πέτρος Γαλακτόπουλος ένας αθλητής σύμβολο για τον ελληνικό αθλητισμό, όχι μόνο γιατί έχει κατακτήσει δύο Ολυμπιακά μετάλλια, (1968 και 1972) και πολλούς διεθνείς τίτλους, αλλά και γιατί είναι μια προσωπικότητα που ξεχώριζε πάντα για το ανεπανάληπτο ήθος του, γεγονός που τον έκανε να κερδίζει την εκτίμηση και τον σεβασμό των αντιπάλων του.

Έχει διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Ομάδα Ελληνορωμαϊκής Πάλης, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης (ΕΟΦΠ) και πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ.

Όπως δήλωσε ο κ. Πέτρος Γαλακτόπουλος μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση του Γιάννη Σγουρού να είναι υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα, καθώς «θέλει να συμβάλλει με όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να κερδηθεί ξανά το στοίχημα, για ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες της Αττικής». Και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη νεολαία, καθώς όπως είπε «θεωρεί καθήκον του να βοηθήσει με κάθε τρόπο τα νέα παιδιά ώστε να βάλουν στη ζωή τους και να  αγαπήσουν τον αθλητισμό».

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Σγουρός καλωσόρισε τον κ. Πέτρο Γαλακτόπουλο  στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής και, όπως είπε, «μόνο κερδισμένοι μπορεί να είναι οι πολίτες, από μια υποψηφιότητα ενός ανθρώπου που έχει τιμήσει την χώρα και αποτελεί πρότυπο για χιλιάδες νέα παιδιά και όχι μόνο». «Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία» κατέληξε ο κ. Γιάννης Σγουρός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet