Έργα συντήρησης οδικού δικτύου στον Δήμο Κρωπίας
Περιφέρεια Αττικής

Έργα συντήρησης οδικού δικτύου στον Δήμο Κρωπίας

Προγραμματική σύμβαση υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, με αντικείμενο το έργο “Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Κρωπίας”, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

Το έργο αφορά εργασίες συντήρησης οδοστρώματος και εργασίες εξυγίανσης σε όποια τμήματα των δρόμων απαιτηθεί και καθίσταται απαραίτητο, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του αστικού οδικού δικτύου του Δήμου χρήζει άμεσης συντήρησης, λόγω των σημαντικών φθορών που έχει υποστεί από την καθημερινή του χρήση και τα τεχνικά έργα που υλοποιούνται, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο δείκτης επικινδυνότητάς του. Στόχος του έργου είναι να συμβάλλει στη βελτίωση του οδικού δικτύου των Δήμων της Δυτικής Αθήνας και ως εκ τούτου στην ασφαλή και άνετη μετακίνηση πεζών και οχημάτων.

Το έργο θα εκτελεστεί σε 3 οδούς του δημοτικού οδικού δικτύου του Δήμου Κρωπίας, σύμφωνα με την Τεχνική Περιγραφή – Τεχνικές Προδιαγραφές της μελέτης του έργου.

Ερωτηθείσα σχετικά, η περιφερειάρχης υπογράμμισε τη σημασία των απαραίτητων έργων υποδομής, και ειδικά εκείνων που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και συμβάλλουν στην οδική ασφάλεια και την προστασία πεζών και εποχούμενων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet