Έσβησε η φωτιά στον ΧΥΤΑ Φυλής – Μήνυμα από το 112 «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»
reader.gr
Κοινωνία

Έσβησε η φωτιά στον ΧΥΤΑ Φυλής – Μήνυμα από το 112 «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου 27/9 στον Δήμο Φυλής.

Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στη χωματερή λίγο νωρίτερα το απόγευμα. Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεση 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα και γρήγορα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Μέχρι το πρωί ήταν πλέον μικρές οι εστίες καπνού, ενώ πλέον έχουν αρχίσει να αποχωρούν από τη χωματερή οι πυροσβέστες που έμειναν στην περιοχή όλη τη νύχτα και οι εστίες θα αντιμετωπιστούν με επιχωματώσεις.

Η καύση των σκουπιδιών, πάντως, και ο αέρας που επικρατούσε το βράδυ προκάλεσε ταλαιπωρία στους κατοίκους αρκετών περιοχών της Αττικής και κυρίως σε όσους μένουν σε κοντινή απόσταση.

Μήνυμα από το «112» στους κατοίκους της περιοχής

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε μήνυμα προς τους κατοίκους της περιοχής μέσω του «112». Η Πολιτική Προστασία ζήτησε από τους πολίτες να κλείσουν τα παράθυρα και τις πόρτες και να αποφύγουν τις μετακινήσεις, εξαιτίας των επικίνδυνων καπνών από την πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα ανέφερε: «Κλείστε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες. Αποφύγετε τις μετακινήσεις. Πυρκαγιά σε ΧΥΤΑ στην περιοχή σας, επικίνδυνοι καπνοί. Η εισπνοή καπνού μπορεί να είναι επικίνδυνη».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet