Ανακατασκευή οδού στο Πέραμα με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Ανακατασκευή οδού στο Πέραμα με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής

Προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Ανακατασκευή οδοστρώματος οδού Περικλέους Δήμου Περάματος», προϋπολογισμού 420.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης.

Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, είναι η ασφάλεια των πολιτών με την ανακατασκευή του οδοστρώματος της οδού Περικλέους, το οποίο, μεταξύ άλλων, έχει φθαρεί από την εκτεταμένη χρήση, καθώς και από παρεμβάσεις για την κατασκευή αγωγών. Επισημαίνεται ότι η οδός Περικλέους συνδέει το κεντρικό τμήμα του Δήμου Περάματος με την περιοχή του Άνω Περάματος.

Συγκεκριμένα πρόκειται, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, να εκτελεσθούν εργασίες που αφορούν σε: αποξήλωση φθαρμένων τμημάτων, καθαίρεση και ανακατασκευή τμημάτων ρείθρων και πεζοδρομίων, ανακατασκευή κρασπέδων, διάστρωση σκυροδέματος κ.ά. Το έργο θα εκτελεστεί στην οδό Περικλέους, από την αρχή της στη συμβολή της µε την οδό Αγ. Νικολάου έως το τέλος της, στη συμβολή της µε την οδό Κολοκοτρώνη. Ακολούθως, εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις συμβολές της Περικλέους µε τις οδούς: Αγ. Νικολάου, Σκρα, Λ. Κατσώνη, Περγάµου και Κολοκοτρώνη.

Όπως ενημερώνει η Περιφέρεια Αττικής, τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Περάματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet