Αντιδρά η Ρένα Δούρου στα δημοσιεύματα για τη Siemens
Περιφέρεια Αττικής

Αντιδρά η Ρένα Δούρου στα δημοσιεύματα για τη Siemens

Για “λάσπη” και “παραπληροφόρηση” κάνει λόγο η Περιφέρεια Αττικής σχετικά με “σημερινά δημοσιεύματα” σχετικά με την ανανέωση της σύμβασης για το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι το παιχνίδι τελείωσε (“Game over”, όπως αναφέρεται στον τίτλο της σχετικής ανακοίνωσης).

Ο λόγος για δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, με τίτλο Η Δούρου «ανοίγει την πόρτα» στη Siemens με νέο έργο 3,6 εκατ. ευρώ, στο οποίο γίνεται αναφορά σε “διώξεις στελεχών που αποκαλύπτουν τις αμφιλεγόμενες πτυχές του διαγωνισμού”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:

Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Game over όση λάσπη και παραπληροφόρηση κι αν ρίξουν!

Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με την ανανέωση της σύμβασης για το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας είναι απαραίτητες οι εξής παρατηρήσεις:

  • Πρόκειται για καθυστερημένο αναμάσημα αβάσιμων και ατεκμηρίωτων «στοιχείων» που δημοσιεύθηκαν προ μηνών σε έντυπο, τα οποία απαντήθηκαν σημείο προς σημείο.
  • Η περιφερειακή Αρχή Αττικής ενεργεί, και το αποδεικνύει καθημερινά, με μοναδικό της γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εφαρμογή των αρχών της χρηστής διοίκησης. Το ίδιο πράττει και στην περίπτωση της ανανέωσης της σύμβασης για το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας.
  • Η απόφαση ανανέωσης δεν έχει υπογραφεί από την περιφερειάρχη, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θεωρείται συναφθείσα.
  • Τα περί δυσμενών μετακινήσεων υπαλλήλων έχουν επιεικώς να κάνουν με τη σφαίρα της μυθιστορηματικής φαντασίας.
  • Η αλήθεια είναι ότι η περιφερειακή Αρχή προχώρησε, ως εκ του νόμου δικαιούται, τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις του Υπαλληλικού Κώδικα, στην υλοποίηση μίας, δρομολογημένης εδώ και πολλούς μήνες, απόφασης για την αναδιοργάνωση της Διεύθυνσης Κατασκευής Έργων Συντήρησης Οδοποιίας (ΔΚΕΣΟ), προκειμένου αυτή να επιτελέσει με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα το έργο ευθύνης της. Δηλαδή τη συντήρηση του βασικού οδικού δικτύου της Αττικής και των υποδομών του. Πρόκειται για μείζονος σημασίας θέμα που άπτεται της οδικής ασφάλειας των πολιτών.
  • Η οδική ασφάλεια των πολιτών είναι ένα υψίστης σπουδαιότητας θέμα για το οποίο η περιφερειακή Αρχή δεν φείδεται προσπαθειών, ούτε και πρόκειται να κάνει πίσω απέναντι σε ετερογενή συμφέροντα που επιχειρούν, ποικιλοτρόπως, να εκβιάσουν και να επιβάλλουν καταστάσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet