Απολογισμός πεπραγμένων 2017 Περιφέρειας Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Απολογισμός πεπραγμένων 2017 Περιφέρειας Αττικής

«Η υπόθεση της διοίκησης της Περιφέρειας είναι καθημερινή σύγκρουση. Και αυτό το έχουμε καταλάβει καλά – τρία χρόνια που συγκρουόμαστε με μικρο-συμφέροντα και βαθιά ριζωμένες νοοτροπίες και πρακτικές, συγκρουόμαστε με εκείνους που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε, με όσους ξεβολεύονται από την απόπειρα λειτουργίας μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής Περιφέρειας», επισήμανε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης για τον απολογισμό πεπραγμένων της Περιφέρειας για το 2017.

«Με όσα πράξαμε το 2017, με όσα πράξαμε τα τελευταία 3 χρόνια, ισχυριζόμαστε ότι κάνουμε τα στοιχειώδη. Επιχειρούμε να κάνουμε την Αττική, σύγχρονη ευρωπαϊκή περιφέρεια, που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις ανάγκες των πολιτών της. Επιχειρούμε να φέρουμε την κανονικότητα των στοιχειωδών», υπογράμμισε η

«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, δεν πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι στους εκφοβισμούς, τους εκβιασμούς, την παραπληροφόρηση, τον πόλεμο διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, στους ανθρώπους μας, έχουμε εμπιστοσύνη στους πολίτες, στους τελικούς κριτές όλων μας. Σχεδιάζουμε και οικοδομούμε, χωρίς εκπτώσεις, μια Περιφέρεια αντάξια των προσδοκιών και των αναγκών των πολιτών της Αττικής, παράγοντα στέρεας και βιώσιμης ανάπτυξης», πρόσθεσε η περιφερειάρχης Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet