Από το ΠΕΠ Αττικής η χρηματοδότηση κατασκευής του Α΄ Βρεφονηπιακού Παπάγου
Κοινωνία

Από το ΠΕΠ Αττικής η χρηματοδότηση κατασκευής του Α΄ Βρεφονηπιακού Παπάγου

Ένα ακόμη έργο – υποδομή φροντίδας παιδιών, που χρηματοδοτήθηκε από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής, ολοκληρώθηκε και από σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, τέθηκε σε πλήρη λειτουργία. Πρόκειται για τον Α΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό Παπάγου που παραδόθηκε χθες και επισήμως στην τοπική κοινωνία, αναβαθμίζοντας τις υποδομές του Δήμου Παπάγου – Χολαργού στο κομμάτι της βρεφικής και παιδικής μαθησιακής διαδικασίας.

«Η σύγχρονη αυτή στέγη προσχολικής αγωγής αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία και αποτελεσματικότητα της Περιφέρειας Αττικής σε θέματα που σχετίζονται με την παιδική φιλοξενία, την απασχόληση και τη δημιουργικότητα», επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων του Σταθμού. Ταυτόχρονα, υπογράμμισε, τη σπουδαιότητα της συνεργασίας του α΄ και β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης για την έγκαιρη και ποιοτική αποπεράτωση των έργων.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχαρίστησε όλους όσοι συνετέλεσαν στη δημιουργία της προσχολικής αυτής στέγης και ευχήθηκε «να γίνει ένα πρόσφορο πεδίο καλλιέργειας και εκπαίδευσης, να χαρίσει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές και να δημιουργήσει ωραίες αναμνήσεις στα παιδιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet