Βραβεύτηκε η καμπάνια τουρισμού για την Αττική
Περιφέρεια Αττικής

Βραβεύτηκε η καμπάνια τουρισμού για την Αττική

Με Silver Tourism Award για τη διαφημιστική καμπάνια του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής βραβεύτηκαν η Περιφέρεια Αττικής και η McCann Athens κατά την τελετή απονομής των βραβείων Tourism Awards 2014, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Απριλίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, παρουσία εκπροσώπων εταιρειών και φορέων της Ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας. Το βραβείο παρέλαβαν η αναπληρώτρια περιφερειάρχης Αττικής και αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Άννα Παπαδημητρίου και στελέχη της εταιρείας McCann Athens.

Στόχος του «Ολοκληρωμένου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Αττικής» είναι να εδραιώσει την Αττική στους top 10 city break προορισμούς, αναδεικνύοντας τις ποικίλες εναλλακτικές που προσφέρει στον επισκέπτη καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η επικοινωνιακή καμπάνια της Περιφέρειας Αττικής υπογράφεται: «Region of Attica – Athens LIVE! The greatest live of your life!». Ένα «LIVE» που συνδυάζει τα πάντα: αρχαίο και σύγχρονο πολιτισμό, αρχιτεκτονική, γαστρονομία, θέατρο, πολυτέλεια, ήλιο, θάλασσα, συνέδρια, φυσική ομορφιά, ιστιοπλοΐα, μουσική και όλα αυτά με τη μοναδική φιλοξενία που έχουν να επιδείξουν οι Αθηναίοι, ως γνήσιοι Έλληνες.

Η κ. Άννα Παπαδημητρίου, κατά την παραλαβή του βραβείου εκ μέρους του περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, ευχαρίστησε την κριτική Επιτροπή για το βραβείο, αλλά και την McCann Athens για την πολύτιμη συνεργασία και δήλωσε: «Αυτό το βραβείο ανταμείβει την προσπάθειά μας με μια θέση ανάμεσα στις βέλτιστες πρακτικές του Ελληνικού Τουρισμού. Τα μηνύματα όσον αφορά στην τουριστική κίνηση και τις προκρατήσεις είναι ελπιδοφόρα. Η Αττική και τα νησιά της αποτελούν έναν μοναδικό ταξιδιωτικό προορισμό που αξίζει να ξαναμπεί στη λίστα των ελκυστικότερων city break προορισμών και αυτό ακριβώς επιτυγχάνουμε με το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής που υλοποιούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet