Γιάννης Σγουρός: Εκλογές η μόνη λύση
Περιφέρεια Αττικής

Γιάννης Σγουρός: Εκλογές η μόνη λύση

«Μόνη λύση οι εκλογές» τόνισε σε συνέντευξή του στο Blue Sky ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. Όπως είπε πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις μετακινήσεις των βουλευτών και το κλίμα έντασης που έχει επικρατήσει.

Ο κ. Γιάννης Σγουρός σημείωσε «ότι πρέπει η κυβέρνηση και τα κόμματα να ρίξουν τους τόνους και να οδηγηθούμε σε εκλογές καθώς το κλίμα που υπάρχει δεν βοηθάει την οικονομία, κάτι που έχει ανάγκη η χώρα». Άλλωστε, όπως είπε, έχει πλέον αλλάξει ο συσχετισμός των πολιτικών δυνάμεων.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια, επισήμανε ότι «το 2014 ο ίδιος και η παράταξή του παρέδωσαν μια Περιφέρεια Αττικής που κατά κοινή ομολογία είχε χαρακτηριστεί πρότυπο». Μάλιστα επικαλέστηκε τις δηλώσεις του αρμόδιου κοινοτικού επιτρόπου, ο οποίος είχε πει το 2014, ότι «η Περιφέρεια Αττικής είναι μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη».

«Όλη αυτή η προσπάθεια στη συνέχεια πήγε στράφι» είπε ο κ. Γιάννης Σγουρός και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δυσχερή οικονομική θέση σήμερα της Περιφέρειας, τα προβλήματα στις υποδομές, στις μελέτες που δεν υλοποιήθηκαν, αλλά και στις τραγωδίες στο Μάτι και στη Μάνδρα. «Γεγονότα που μας κάνουν να ανησυχούμε πολύ σοβαρά για το αύριο της Περιφέρειας Αττικής» τόνισε.

Μάλιστα προέβλεψε ότι, ειδικά για τα απορρίμματα, υπάρχει ο κίνδυνος η Αττική να βρεθεί σε απόλυτο αδιέξοδο, μετά την ακύρωση των διαγωνισμών που είχαν προκηρυχθεί για την κατασκευή μονάδων επεξεργασίας και τις παλινωδίες της κ. Δούρου.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Χαρης

    Ο κος Σγουρός βιάζεται για εκλογές στην κεντρική πολιτική σκηνή, γιατί στην αυτοδιοικηση λογικά θα πρεπει να τρεμει την ημερα των εκλογών. Δεν τον βλέπω να πηγαινει καλά, οποτε είπε να μιλησει σαν κλασσικος υπερκομματικος (που μας προεκυψε τωρα που ο κοσμος δεν θελει πια την πασοκαρα) και να μας πει την γνωμη του για την κυβερνηση. Τραγικο.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet