Γιατί ο Γ. Πατούλης δεν απάντησε στην κλήση της Ρ. Δούρου
Περιφέρεια Αττικής

Γιατί ο Γ. Πατούλης δεν απάντησε στην κλήση της Ρ. Δούρου

Με νέα δήλωσή του, ο νέος περιφερειάρχης Αττικής από την 1η Σεπτεμβρίου, Γιώργος Πατούλης, αναφέρει ότι πληροφορήθηκε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του η μέχρι σήμερα αντίπαλός του «και από αύριο ελπίζω συνεργάτης μου» – όπως είπε χαρακτηριστικά – στο Περιφερειακό Συμβούλιο, απερχόμενη περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου.

Όπως εξήγησε, δεν κατάφερε να μιλήσει μαζί της γιατί προφανώς την ώρα που έγινε η κλήση, βρισκόταν στο εκλογικό του κέντρο και έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ. Δεσμεύτηκε, ωστόσο, ότι θα προσπαθήσει αύριο νωρίς το πρωί να μιλήσει μαζί της, ώστε να συναντηθούν άμεσα, προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα της Περιφέρειας. Από πλευράς του, δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με όλες τις παρατάξεις, «πάνω από κομματικές σκοπιμότητες, για να πάμε την Αττική μπροστά», όπως τόνισε, προσθέοντας:

«Με πράξεις και όχι με λόγια. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η θητεία της κ. Δούρου λήγει στις 31 Αυγούστου. Ως τότε έχει την απόλυτη ευθύνη για τη διαχείριση των ζητημάτων της Περιφέρειας Αττικής. Οφείλει, λοιπόν, το επόμενο διάστημα να φροντίσει να μην επαναληφθούν φαινόμενα του παρελθόντος που μας πλήγωσαν. Κι αν πιστεύει ότι μπορούμε να τη βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση αυτή, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε. Δεν υπάρχει, λοιπόν, λόγος να βιαζόμαστε και να εκφράζει δημόσια παράπονα η απερχόμενη περιφερειάρχης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet