Για την προσφορά του στον άνθρωπο βραβεύθηκε ο Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Για την προσφορά του στον άνθρωπο βραβεύθηκε ο Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, βραβεύτηκε σήμερα για το κοινωνικό του έργο και την προσφορά του στον άνθρωπο από τον πάτερα Γρηγόριο Πιγκάλοβ, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Παναγίας Σουμελά Αχαρνών, παρουσία πλήθους πιστών.

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον πατέρα Γρηγόριο Πιγκάλοβ για την τιμητική βράβευση, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία αναγνώριση που του δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσει την προσφορά του σε όλους τους συμπολίτες του, που έχουν ανάγκη

Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Με τους εθελοντές γιατρούς μας και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, προσπαθούμε καθημερινά, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και την “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Αρχιεπισκοπής, να ανακουφίσουμε τον ανθρώπινο πόνο, να δώσουμε λύση, να θεραπεύσουμε τον κάθε ασθενή που μας έχει ανάγκη. Προτεραιότητά μας είναι να συνεχίσουμε την εποικοδομητική συνεργασία με την Εκκλησία δημιουργώντας ένας δίκτυο πολιτισμού, εκπαίδευσης αλλά και άθλησης σε όλη την Αττική, αξιοποιώντας και τους αύλειους χώρους των ναών μας.

»Παράλληλα θα τους στηρίξουμε, προκειμένου να συνεχίσουν το κοινωνικό τους έργο, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και προγράμματα. Στόχος η δημιουργία υποδομών σε όλη την Αττική, για την προστασία και στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας.

»Είναι καθήκον μας να στεκόμαστε ουσιαστικά δίπλα στους πολίτες που υποφέρουν, που έχασαν τη δουλειά τους και βρέθηκαν εν μια νυκτί στο δρόμο και δεν έχουν πρόσβαση σε καμιά δομή κοινωνικής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Η πολύ εποικοδομητική αυτή συνεργασία επισφραγίζουν τη θέληση και τη δυναμική για ουσιαστική προσφορά και κοινωνική φροντίδα στον συνάνθρωπο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet