Γιορτή δομών Αλληλεγγύης διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Γιορτή δομών Αλληλεγγύης διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής

Η πρώτη γιορτή των δομών αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Αττικής στον Φαληρικό Όρμο, υπό τον συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστου Καπάταη. Σε σύντομο χαιρετισμό της κατά την εκδήλωση η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στη μεγάλη αυτή γιορτή και αναφέρθηκε στο σπουδαίο, όπως είπε, έργο που επιτελεί το Κέντρο Logistics, το οποίο «αποτελεί μια ευρωπαϊκή καλή πρακτική, όπως έχει καταγραφεί στη σχετική Έκθεση του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την Υποδοχή και την Ένταξη προσφύγων και μεταναστών».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρος, η γενική γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, βουλευτές, δήμαρχοι κ.ά.

Η «Αλληλεγγύη για όλους» και οι συνεργαζόμενες δομές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μικρό μέρος του έργου τους παρουσία συλλογικοτήτων από όλη την Αττική, δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων των λαϊκών αγορών Αττικής και πλήθους κόσμου. Επίσης, παρουσιάστηκε, στο πλαίσιο των διευρυμένων δραστηριοτήτων του Κέντρου Logistics, σειρά συνεργασιών με τις δομές αλληλεγγύης με σκοπό την ανακούφιση πολιτών που έχουν ανάγκη. «Κοινή πεποίθηση τόσο των δομών αλληλεγγύης όσο και της Περιφέρειας Αττικής, μέσω του Κέντρου Logistics, είναι ότι παρόμοιες συνεργασίες λειτουργούν θετικά και αποτελεσματικά και θα συνεχιστούν στο μέλλον» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet