Γιώργος Πατούλης: Όλοι μαζί, προχωράμε μπροστά την Αττική μας!
Περιφέρεια Αττικής

Γιώργος Πατούλης: Όλοι μαζί, προχωράμε μπροστά την Αττική μας!

Στο 1081ο εκλογικό τμήμα Αμαρουσίου, στο 3ο Γυμνάσιο, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο νυν δήμαρχος Γιώργος Πατούλης και υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, για τις επαναληπτικές αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στο εκλογικό κέντρο όπου μετέβη ο κ. Πατούλης, πολίτες τον υποδέχθηκαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Με την ευκαιρία της άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Πατούλης, δήλωσε: «Σήμερα γίνεται μια νέα αρχή για την Αττική. Είναι σίγουρο ότι αυτά που μας πρόδωσαν, αυτά που μας δίχασαν και αυτά τα οποία δημιούργησαν προβλήματα στην καθημερινότητά μας, βαίνουν στο τέλος τους. Εμείς ενωμένα, ψύχραιμα αλλά και αποφασισμένα, θα κάνουμε από 1η Σεπτέμβρη ό,τι είναι δυνατόν για να αλλάξει η ζωή των πολιτών της Αττικής, και είναι σίγουρο ότι θα βρεθούμε σε μια άλλη εποχή που θα είναι σημαντική για όλους μας. Προχωράμε, ξεκινάμε».

Λίγο νωρίτερα, με ανάρτησή του στον λογαριασμό της περιφερειακής παράταξης Νέα Αρχή για την Αττική σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Πατούλης σημείωνε:

«Σήμερα συμμετέχουμε όλοι δυναμικά στη γιορτή της Δημοκρατίας!Πηγαίνουμε όλοι στις κάλπες για να στείλουμε αποφασιστικά το μήνυμα της αλλαγής!

Όλοι μαζί, προχωράμε μπροστά την Αττική μας!

Δημιουργούμε τις βάσεις ώστε από την 1η Σεπτεμβρίου η Αττική να γίνει ένας τόπος ασφαλής, φιλικός με τους κατοίκους και με αναπτυξιακό προσανατολισμό».

Υπενθυμίζεται ότι στον α’ γύρο των περιφερειακών εκλογών ο κ. Πατούλης έλαβε 37,63% και σήμερα αναμετράται με τη νυν περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου (19,71%).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet