Γ. Μοίρας: «Διακτινίστηκε» στην Κίνα ο κ. Πατούλης και δεν ήρθε στο debate;
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Μοίρας: «Διακτινίστηκε» στην Κίνα ο κ. Πατούλης και δεν ήρθε στο debate;

Ο Γιάννης Μοίρας, εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού Δύναμη Ζωής, της περιφερειάρχου Ρένας Δούρου, έκανε την εξής δήλωση για την απουσία του υποψηφίου περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη από το πρόσφατο debate των υποψηφίων περιφερειαρχών στον «Αθήνα 9,84».

«Το debate υποψηφίων περιφερειαρχών Αττικής στον “Αθήνα 9,84” είχε προγραμματιστεί έγκαιρα και ο κ. Πατούλης είχε δεσμευτεί να λάβει μέρος. Όμως, την… Παρασκευή ενημέρωσε ότι λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να παραστεί, χωρίς όμως να ζητήσει αναβολή για να μπορεί να συμμετέχει κι εκείνος. Και πράγματι, τη Δευτέρα, ημέρα του debate, δεν … εμφανίστηκε!

»Πού είχε πάει;

»Καταρχήν, ειλικρινά κι ανθρώπινα ευχόμαστε να είναι καλά, εκείνος και οι δικοί του.

»Να έλειπε στην Κίνα, όπως ακούστηκε, είναι κάτι που δεν ευσταθεί. Τα αναρτώμενα στην ιστοσελίδα του δείχνουν ότι βρισκόταν εντός Αττικής και για τα πήγαινε-έλα μόνο στην Κίνα απαιτούνται δύο μέρες, εκτός κι αν διακτινίστηκε.

»Η τρίτη εκδοχή είναι να αποφάσισε να γίνει από Πατ-ούλης, Πατ-λούης. Δηλαδή, να το έβαλε στα πόδια.

»Δεδομένου ότι στα debates σε “ΙΑΝΟ” και Bluesky εμφανίστηκε να λέει από γενικότητες κι αοριστολογίες, έως πράγματα ασυνάρτητα κι αδιανόητα όπως ότι «δεν είναι δυνατό να βλέπω στη Μάνδρα ηρριμένες (sic) υδροφόρες μειοδοτικού διαγωνισμού που δεν είχαν βρεθεί ποτέ μεταξύ τους για να κάνουν στρατηγική» είναι πιθανό να αποφάσισε ή να τον έπεισαν συνεργάτες του, να κρυφτεί από τους ανθυποψηφίους του μέχρι 26 Μαΐου και να δηλώνει νικητής των… δημοσκοπήσεων.

»Ως προς το τελευταίο, ας κοιτάξει ο κ. Πατούλης τις δημοσκοπήσεις Απριλίου και Μαΐου 2014, όταν εμφανιζόταν ο κ. Σγουρός να προηγείται τάχα της Ρένας Δούρου κατά 10 μονάδες στον α’ γύρο και άλλες τόσες στον β’ γύρο, με την περιφερειάρχη και τη Δύναμη Ζωής να βγαίνουν τελικά πρώτοι και στους δύο γύρους. Και ας μην νιώθει τόσο σίγουρος.

»Τον περιμένουμε στο επόμενο debate, αρκεί να μην προτείνει να το κάνουμε στην Κίνα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet