Γ. Πατούλης: Γιατί κρύβεται η κ. Δούρου;
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Γιατί κρύβεται η κ. Δούρου;

«Γιατί κρύβεται η κ. Δούρου;» διερωτάται ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, καθώς φαίνεται ότι η περιφερειάρχης δεν απαντά σε ερωτήματα που της έχει θέσει σχετικά με τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Απαντώντας σε ανακοίνωση της παράταξης της περιφερειάρχη Αττικής, Δύναμη Ζωής, την οποία υπογράφει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας, ο συνδυασμός του Γιώργου Πατούλη, Νέα Αρχή για την Αττική, επισημαίνει τα ακόλουθα:

Γιατί κρύβεται η κυρία Δούρου;

Αντί η κυρία Δούρου να βάζει τον από κόμμα σε κόμμα περιφερόμενο εκπρόσωπό της να υβρίζει καθημερινά τους αντιπάλους της, ας απαντήσει επισήμως στα ερωτήματα που της έθεσε χθες δημοσίως ο κ. Πατούλης και τα οποία σχετίζονται με την τραγωδία στο Μάτι:

  • Αν την ώρα της σύσκεψης με τον πρωθυπουργό, στην οποία ήταν παρούσα, γνώριζε ή όχι την ύπαρξη νεκρών.
  • Αν η ίδια, έναν χρόνο μετά, είναι ακόμα ικανοποιημένη από τα όσα έκανε η Περιφέρεια Αττικής εκείνη την τραγική μέρα.
  • Σε τι κατάσταση είχε παραλάβει τις δομές, που σχετίζονται με την πολιτική προστασία της Περιφέρειας Αττικής.
  • Αν εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι ο βασικός λόγος της καταστροφής, ήταν η ύπαρξη αυθαιρέτων. Και αν ναι, να μας πει πόσα έχουν κατεδαφιστεί  από την αρχή της θητείας της και πόσα από την τραγωδία μέχρι σήμερα.
  • Αν, ενόψει της θερινής περιόδου, έχουν ληφθεί από την Περιφέρεια Αττικής,  όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και πολιτικής προστασίας.

Σε αυτά έχει κάτι να απαντήσει; Τα υπόλοιπα παρέλκουν.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Αννα

    Παλι κρυβεται η Δουρου, οποτε την θελουν εινια παρουσα κι οποτε δεν τους βολευει ειναι αορατη; Ας σοβαρευτουν επιτελους.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet