Γ. Πατούλης για νέο κτήριο: Η διοίκησή μας αναλαμβάνει την 1η Σεπτεμβρίου κ. Δούρου
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης για νέο κτήριο: Η διοίκησή μας αναλαμβάνει την 1η Σεπτεμβρίου κ. Δούρου

Με την επισήμανση ότι η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής εγκαθίσταται και αναλαμβάνει τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές της, την 1η Σεπτεμβρίου 2019, απαντά ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στην επιστολή της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, με την οποία τον καλεί να πάρει θέση σχετικά με το ζήτημα της αγοράς νέου κτηρίου για τη μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Ειδικότερα στην απαντητική επιστολή που της απέστειλε σημειώνει: «Πλέον της συνοπτικής ενημερώσεώς μου επί σοβαρών εκκρεμών θεμάτων της Περιφέρειας Αττικής, όπως είχατε και έχετε, την προς τούτο ευγενή καλοσύνη, κάθε θέμα της Περιφέρειας Αττικής θα αντιμετωπισθεί από τη νέα διοίκηση και κατά τα οριζόμενα στον νόμο, από 1/9/2019 και εν συνεχεία».

Στη συνέχεια ο κ. Πατούλης υπενθυμίζει ότι: «Ο περιφερειακός συνδυασμός Νέα Αρχή για την Αττική στις 18 Ιουλίου 2019 εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο άσκησε κριτική και εξέφρασε την πολιτική άποψή του επί του θέματος, με την εξαιρετική, όμως, σημείωση ότι, εσείς γνωρίζετε και σε βάθος, τα νομικά και οικονομικά, καθώς και τα πραγματικά δεδομένα εκκρεμών υποθέσεων της Περιφέρειας Αττικής, μεταξύ των οποίων και το προαναφερόμενο και έχετε την απόλυτη ευθύνη λήψης αποφάσεων επ΄αυτών, μέχρι την 31/8/2019».

Τέλος, ο νέος περιφερειάρχης Αττικής σχολιάζοντας τη σχετική αναφορά της κ. Δούρου ότι «η νέα διοίκηση της Περιφέρειας… δεν πρέπει να αιφνιδιασθεί με κρίσιμα ζητήματα που χρήζουν άμεσης διαχείρισης την επόμενη ημέρα», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά: «Αναγνωρίζετε, πλέον, ότι η απερχόμενη διοίκησή σας δεν αντιμετώπισε κρίσιμα ζητήματα, ασφαλώς δε και προς εξαιρετική βλάβη του δημοσίου συμφέροντος, όσο αφορά στην “ωρολογιακή βόμβα” ΧΥΤΑ Φυλής, κ.λπ.».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet