Γ. Πατούλης: Η Αττική στην «εντατική» και η κ. Δούρου εμμένει στις ιδεοληψίες της
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Η Αττική στην «εντατική» και η κ. Δούρου εμμένει στις ιδεοληψίες της

«Η Αττική στην “εντατική” και η κ. Δούρου εμμένει στις ιδεοληψίες της» τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, απαντώντας στην νυν περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφια, Ρένα Δούρου, μετά το τελευταίο τηλεοπτικό debate μεταξύ τεσσάρψωβ υποψηφίων περιφερειαρχών.

Αναφερόμενος σε επενδύσεις στον τομέα του θεματικού τουρισμού, ο κ. Γ. Πατούλης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Αττική στην «εντατική» και η κ. Δούρου εμμένει στις ιδεοληψίες της

Μετά από κάθε δημόσιο debate που διεξάγεται με αφορμή τις εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής, αναδεικνύονται δύο ζητήματα:

Αφενός η ένταση των προβλημάτων της Αττικής, «κληρονομιά» της ανεπάρκειας του «δίδυμου» Σγουρού Δούρου, που διοίκησαν τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας τα τελευταία δεκαπέντε  χρόνια κι αποτελούν ουσιαστικά τις δύο όψεις του ίδιου, κάλπικου νομίσματος.

Αφετέρου οι ξεπερασμένες ιδεοληψίες και ο διχαστικός λόγος που χαρακτηρίζουν την πολιτική διαδρομή της κ. Δούρου.

Η κ. Δούρου μας λέει ότι δεν θα μετατρέψει την Αττική σε ιδιωτική κλινική ευεξίας.

Το γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί, γιατί απέδειξε αυτά τα πέντε χρόνια ότι είναι ανίκανη να προσελκύσει έστω κι ένα ευρώ νέας επένδυσης στην Αττική.

Ως θαυμαστής κι αυτή του Μαδούρο, παραμένει «κολλημένη» στις ξεπερασμένες ιδεοληψίες της και δηλώνει δημόσια την αντίθεσή της στη μεγαλύτερη επένδυση που είναι σε εξέλιξη σήμερα στην Αττική.

Είναι προφανές ότι δεν επιθυμεί την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού υγείας κι ευεξίας στην Αττική, ενός ιδιαίτερα δυναμικού κι αναπτυσσόμενου κλάδου με τζίρο πάνω από 50 δισ. δολάρια τον χρόνο παγκοσμίως, γι΄ αυτό αναφέρεται ειρωνικά σε αυτόν. Απαξιώνει συστηματικά κάθε δημιουργική αναπτυξιακή  πρωτοβουλία, γιατί δεν πιστεύει στην ανάπτυξη.

Δεν την ενδιαφέρει να αυξηθεί η αξία των περιουσιών των πολιτών της Αττικής, να έρθουν ιδιωτικές επενδύσεις, να δημιουργηθούν νέες και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, να βελτιωθούν τα εισοδήματα των εργαζομένων.

Πολιτικοί σαν τη Δούρου επενδύουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση των συμπολιτών μας για να τους πουλάνε πολιτική «προστασία» και να τους υφαρπάζουν την ψήφο, με φιλοδωρήματα και επιδόματα- ψίχουλα.

Επενδύουν στον διχασμό της κοινωνίας για να κρύψουν τα πολιτικά τους αδιέξοδα.

Στις 26 Μαΐου η Αττική κάνει μια Νέα Αρχή.

Ξεκινάμε την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδίου όχι για να μετατρέψουμε την Αττική σε ιδιωτική κλινική, αλλά για να τη βγάλουμε από την εντατική που την οδήγησε το αποτυχημένο δίδυμο Σγουρού – Δούρου.

Στις 26 Μαΐου βγάζουμε κόκκινη κάρτα στον «διχασμό» των πολιτών της Αττικής.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Γιαννης

    Πιο γελοια εμφανιση σε τηλεοπτικο στουντιο δεν εxει ξαναγινει!

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet