Γ. Πατούλης: Η Περιφέρεια οφείλει να είναι στο πλευρό της Τροχαίας και των εργαζομένων
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Η Περιφέρεια οφείλει να είναι στο πλευρό της Τροχαίας και των εργαζομένων

Συνάντηση με τους διοικητές, αξιωματικούς και στελέχη της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Στο πλαίσιο των επαφών του, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τα τροχαία, τις ελλείψεις, τα προβλήματα, καθώς και την οδική συμπεριφορά των πολιτών.

Όπως επισήμανε μετά τις συναντήσεις του, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι παρουσιάζεται αύξηση των τροχαίων δυστυχημάτων και αυτό καταδεικνύει την ανάγκη σωστής ενημέρωσης των πολιτών και ταυτόχρονα λήψης μέτρων για την αυστηρή τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο προσωπικό της Τροχαίας, επισημαίνοντας ότι καταβάλλει ηρωικές προσπάθειες και εργάζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες, αντιμετωπίζοντας σημαντικές ελλείψεις σε επίπεδο μηχανολογικού εξοπλισμού και υποδομών. Επιπλέον υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια οφείλει να είναι στο πλευρό των εργαζομένων και όπου δεν μπορεί να βοηθήσει η κεντρική διοίκηση αυτό να το πράττει η Αυτοδιοίκηση.

Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης σημείωσε:

«Καθημερινά διαπιστώνω ότι το προσωπικό που εργάζεται στα σώματα ασφαλείας  καταβάλει ηρωικές προσπάθειες, έχοντας απέναντί του ένα κράτος το οποίο αδυνατεί να του παράσχει ακόμα και τα στοιχειώδη.

»Δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση να εξασφαλίσει καύσιμα, ακόμα και ελαστικά, για να μπορέσουν να κινηθούν τα περιπολικά. Δεσμεύομαι  ότι ως αυριανός περιφερειάρχης θα είμαι στο πλευρό τους και θα διευκολύνω το έργο τους όπου αυτό είναι δυνατό.

»Ιδιαίτερη βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί και σε θέματα υποδομών που αφορούν στο οδικό δίκτυο. Σε πρόσφατη επίσκεψή μου στη Σαλαμίνα, ενημερώθηκα ότι παραδόθηκε έργο στο οδικό δίκτυο το οποίο σε λίγες ημέρες εμφάνισε προβλήματα καθίζησης, με συνέπεια να κινητοποιηθεί η Τροχαία για να αποφευχθούν ατυχήματα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet