Γ. Πατούλης: Η υπεύθυνη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής απαιτεί ειλικρίνεια και υπευθυνότητα
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Η υπεύθυνη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής απαιτεί ειλικρίνεια και υπευθυνότητα

«Η υπεύθυνη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής απαιτεί ειλικρίνεια και υπευθυνότητα» τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης απαντώντας σε ανακοίνωση του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) για τη διαχείριση απορριμμάτων και την επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη και Γ. Πατούλη στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη:

Η υπεύθυνη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής απαιτεί ειλικρίνεια και υπευθυνότητα

Για μια ακόμη φορά τις τελευταίες ημέρες, ο ΕΔΣΝΑ μετατρέπεται σε όργανο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, της απερχόμενης διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.

Οφείλει να απαντήσει στα τεκμηριωμένα ερωτήματα που του θέτουμε εδώ και μέρες, σχετικά με την υπολειπόμενη χωρητικότητα του ΧΥΤΑ Φυλής.

Κι όχι να εκδίδει ανακοινώσεις και να υπερασπίζεται για μικροπολιτικούς λόγους δημόσια έναν περιφερειακό σχεδιασμό που ψηφίστηκε καθυστερημένα, είναι ανεφάρμοστος, μελετητικά ανώριμος, δεν έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και δεν θέτει ρεαλιστικούς στόχους. Ένα σχεδιασμό που δεν αναφέρει ούτε που, ούτε πότε θα κατασκευαστούν οι νέες μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων.

Έναν σχεδιασμό που δεν αναφέρει και δεν προβλέπει τι θα γίνει το 2020, που η Φυλή δεν θα μπορεί πλέον να δέχεται απορρίμματα προς ταφή.

Περιμένουμε από τον ΕΔΣΝΑ «καθαρές» απαντήσεις, στα ξεκάθαρα ερωτήματα που του έχουμε θέσει.

Η υπεύθυνη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής απαιτεί ειλικρίνεια και υπευθυνότητα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet