Γ. Πατούλης: Η υπογεννητικότητα αποτελεί ένα μείζον πρόβλημα στη χώρα μας
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Η υπογεννητικότητα αποτελεί ένα μείζον πρόβλημα στη χώρα μας

Την αμέριστη συμπαράστασή του στην επιστημονική ομάδα της δράσης Be–live, η οποία έχει ως βασική αποστολή της να δώσει ελπίδα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας να αποκτήσουν παιδί, διατύπωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης παρουσίασής της.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Γ. Πατούλης ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, αλλά και ως αιρετός θα υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την πρωτοβουλία των συναδέλφων του ιατρών για τη δημιουργία της δράσης Be-Live. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Η υπογεννητικότητα αποτελεί ένα μείζον πρόβλημα στη χώρα μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της δράσης Be–live για την πρωτοβουλία τους να βοηθήσουν συνανθρώπους μας να δημιουργήσουν οικογένεια.

»Είμαι βέβαιος ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα και αρκετά ζευγάρια που μέχρι σήμερα δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα θα καταφέρουν μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης να ζήσουν το θαύμα της τεκνοποίησης.

»Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η δράση απευθύνεται και σε οικογένειες της περιφέρειας και των ακριτικών περιοχών της χώρας.

»Έχουμε ανάγκη από επιστήμονες που θα συμβάλλουν στην επανεκκίνηση της Ελλάδας. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους μας».

Ο κ. Γ. Πατούλης συνεχάρη τους ιδρυτές του μη κερδοσκοπικού σωματείου γυναικολόγους αναπαραγωγής Βασίλη Κελλάρη και Χάρη Χηνιάδη και επισήμανε ότι τους αξίζουν πολλά μπράβο για την πρωτοβουλία τους.

Να σημειωθεί ότι η ένταξη των ζευγαριών στο πρόγραμμα Be-Live θα γίνεται με συγκεκριμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, π.χ. ετήσιο εισόδημα, ακίνητη περιουσία, ηλικία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet