Γ. Πατούλης: Κανείς να μην μείνει αμέτοχος σε αυτές τις εκλογές – Όλοι μαζί για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Κανείς να μην μείνει αμέτοχος σε αυτές τις εκλογές – Όλοι μαζί για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής

Ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, την αναπτυξιακή προοπτική της Αττικής, την ανεργία και το μέλλον των νέων ανθρώπων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με πολίτες σε Νέα Σμύρνη και Μαρούσι, στο πλαίσιο φιλικών συγκεντρώσεων που διοργανώθηκαν το Σάββατο 4 Μαΐου 2019.

Ο Γ. Πατούλης, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, τους διαβεβαίωσε ότι θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις από τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης έδωσε ραντεβού με τους πολίτες τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα), στην παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων του συνδυασμού Νέα Αρχή για την Αττική.

«Η Νέα Αρχή διαθέτει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο με έμπειρους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. Το πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιάσουμε τη Δευτέρα 6 Μαΐου είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας.

»Κανείς να μην μείνει αμέτοχος σε αυτές τις εκλογές, όλοι μαζί εργαζόμαστε για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής» τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet