Γ. Πατούλης κατά ΣΥΡΙΖΑ για τις παράνομες αφισοκολλήσεις
Κοινωνία

Γ. Πατούλης κατά ΣΥΡΙΖΑ για τις παράνομες αφισοκολλήσεις

Για μια ακόμη φορά τους τελευταίους μήνες, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «περιφρονεί τους νόμους» που αφορούν στην παράνομη αφισοκόλληση και τη διαφύλαξη της ασφάλειας, όσων μετακινούνται στο οδικό δίκτυο της Αττικής» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής.

Από χθες το βράδυ (σ.σ.: 19/2), στο κεντρικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής (Ιερά Οδός, Πέτρου Ράλλη, Κηφισός, Λ. Θησέως, Λ. Κωνσταντινουπόλειως, Μεσογείων, Λένορμαν, Λ. Αθηνών, Παραλιακή, κ.λπ.) αναρτώνται παράνομα χιλιάδες αφίσες, που «διαφημίζουν» πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον κ. Α. Τσίπρα, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, που συνεχίζει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς θεωρεί ότι είναι πάνω από τους νόμους. Γι’ αυτό και περιφρονεί τις επανειλημμένες εκκλήσεις της Περιφέρειας Αττικής, που απευθύνθηκαν προς όλα τα πολιτικά κόμματα, να σεβαστούν τους νόμους που τα ίδια ψήφισαν και να μην προχωρούν σε ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των συμπολιτών μας που μετακινούνται μέσα από το οδικό δίκτυο του Λεκανοπεδίου, αλλά και να μην ρυπαίνουν το περιβάλλον.

»Η Περιφέρεια Αττικής δε θα ανεχθεί άλλο αυτές τις ανεύθυνες συμπεριφορές. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει ούτε με την ασφάλεια της ζωής των πολιτών της Αττικής, ούτε με την εικόνα των πόλεών μας και την ποιότητα ζωής μας.

»Στη συστηματική παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας θα απαντήσουμε με ακόμη μεγαλύτερη νομιμότητα. Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων θα επιβάλλουν τα πρόστιμα που προβλέπονται για την παράνομη αφισοκόλληση. Επίσης, θα προσφύγουμε άμεσα και στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, για να διασφαλίσουμε ότι κανένας δε θα μπορεί να περιφρονεί χωρίς συνέπειες τους νόμους του Κράτους μας.

»Δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση από τους πολίτες να τηρούν τη νομιμότητα, αν το ίδιο το κράτος και οι θεσμικοί και πολιτικοί του εκπρόσωποι δεν δίνουν το καλό παράδειγμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet