Γ. Πατούλης: Ο κ. Σγουρός δεν βρήκε ούτε μία λέξη αυτοκριτικής για τα χαμένα χρόνια της Περιφέρειας
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Ο κ. Σγουρός δεν βρήκε ούτε μία λέξη αυτοκριτικής για τα χαμένα χρόνια της Περιφέρειας

«Ο κ. Σγουρός δεν βρήκε ούτε μία λέξη αυτοκριτικής για τα χαμένα χρόνια της Περιφέρειας» τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης απαντώντας σε συνέντευξη του ανθυποψηφίου του στην οποία κάνει λόγο για την αυτοδιοικητική πορεία του Γ. Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση – απάντηση του υποψηφίου περιφερειάρχη Γ. Πατούλη:

Η σημερινή συνέντευξη του κ. Σγουρού σε κυριακάτικη εφημερίδα και τα όσα αναφέρει για μένα και την αυτοδιοικητική μου διαδρομή στον Δήμο Αμαρουσίου, αποδεικνύουν ότι δεν έμαθε τίποτα από την ήττα του στις εκλογές του 2014.

Ο κ. Σγουρός ως περιφερειάρχης δεν έλυσε το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, δεν έλυσε το πρόβλημα της αντιπλημμυρικής προστασίας της Αττικής, δεν αξιοποίησε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας. Δεν άσκησε καμία πίεση στο κόμμα του για να προχωρήσει μια ουσιαστική μεταρρύθμιση στο μοντέλο λειτουργίας του κράτους.

Ο κ. Σγουρός ευθύνεται που στις εκλογές του 2014 εξελέγη η κ. Δούρου.

Δεν μπορεί να πετύχει το 2019, όσα απέτυχε να κάνει την περίοδο που ήταν περιφερειάρχης.

Κι αποδείχθηκε στην πράξη ότι ο ίδιος και η κ. Δούρου αποτελούν τη διαφορετική όψη του ίδιου κάλπικου νομίσματος.

Δεν θα άξιζε να ασχοληθούμε περισσότερο με την αυτάρεσκη συνέντευξη του κυρίου Σγουρού, αν δεν επαναλαμβάνεται και πάλι τις γνωστές συκοφαντίες για τα όσα πέτυχα στο Δήμο Αμαρουσίου.

Για να τελειώνει μια και καλή η σπέκουλα Σγουρού για το Μαρούσι ξεκαθαρίζω ότι:

  • Τα χρέη στο Μαρούσι, ύψους άνω των 350 εκατ. ευρώ, τα δημιούργησε η δημοτική αρχή Τζανίκου, κομματικού ομοϊδεάτη του κ. Σγουρού. Η δική μας διοίκηση απέτρεψε τη χρεοκοπία, ρύθμισε αυτά τα χρέη και εξυγίανε τον Δήμο ο οποίος σήμερα είναι πλεονασματικός.
  • Για το ρέμα Σαπφούς: Έπρεπε να έχει γίνει η διευθέτηση του, από την Περιφέρεια, της οποίας ο ίδιος προΐστατο. Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ο πρώτος δήμος της χώρας που προχώρησε σε οριοθέτηση ρέματος κι αυτό έγινε λόγω της ανεπάρκειας της Περιφέρειας να λύσει το πρόβλημα.

Ο κ. Σγουρός επαναλαμβάνει τα ίδια συνειδητά ψέματα. Και λυπούμαστε που δεν βρήκε ούτε μία λέξη αυτοκριτικής για τα χαμένα χρόνια της περιφέρειας, για τα οποία άλλωστε τον καταψήφισαν οι πολίτες του 2014. Η ελλιπής πολιτική προστασία, η έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων, η κατάσταση των ελεύθερων χώρων της Αττικής, με κορυφαίο παράδειγμα το πεδίο του Άρεως, έχουν την σφραγίδα του κ Σγουρού. Απλά ήρθε στη θέση του το 2014, η κ. Δούρου για να οδηγήσει την Αττική  σε ακόμα μεγαλύτερη παρακμή.

Στις ερχόμενες εκλογές η Αττική κάνει μια νέα αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet