Γ. Πατούλης: 16 χρόνια είναι πολλά – Απαλλαγή τώρα από τις πολιτικές Δούρου – Σγουρού
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: 16 χρόνια είναι πολλά – Απαλλαγή τώρα από τις πολιτικές Δούρου – Σγουρού

Για «θράσος», «ειρωνεία» και «αλαζονεία» από πλευράς του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού κάνει λόγο ο επίσης υποψήφιος Γιώργος Πατούλης απαντώντας σε σχόλιο του πρώτου στη σελίδα του στο facebook.

Ο κ. Γ. Πατούλης επισημαίνει ότι «16 χρόνια είναι πολλά για την Αττική» και καλεί τους πολίτες να απαλλαγούν από τις «πολιτικές Δούρου – Σγουρού».

Ακολουθεί η ανακοίνωση – απάντηση του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη:

16 χρόνια είναι πολλά. Απαλλαγή τώρα από τις πολιτικές Δούρου – Σγουρού

Το θράσος, η ειρωνεία και η αλαζονεία, είναι στο DNA του κ. Σγουρού. Όσες αναρτήσεις και να κάνει στα social media, κανένας δεν ξεχνά ότι διοίκησε από το 2003 ως το 2014 τη Νομαρχία και την Περιφέρεια Αττικής.

Στο διάστημα αυτό, αν και διαχειρίστηκε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, αποδείχθηκε ανίκανος να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του Λεκανοπεδίου.

Είναι αυτός, που με την κ. Δούρου «έπνιξαν» πριν έναν χρόνο δεκάδες ανθρώπους στη Μάνδρα. Και «πνίγουν» καθημερινά στο σκουπίδι, 5.000.000 πολίτες της Αττικής. 

Ήρθε η ώρα για μια Νέα Αρχή για την Αττική. Η ώρα της ανατροπής και της απαλλαγής από το δίδυμο Δούρου – Σγουρού και τις ανθρωποκτόνες πολιτικές του πιο αποτυχημένου «διδύμου» που πέρασε ποτέ από την Αυτοδιοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet