Γ. Πατούλης: H καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών είναι η μεγάλη προτεραιότητα της νέας περιφερειακής αρχής Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: H καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών είναι η μεγάλη προτεραιότητα της νέας περιφερειακής αρχής Αττικής

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων  Περιφέρειας Αττικής, με αφορμή τη χθεσινή επίσκεψη του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών, «διαστρεβλώνει τις πραγματικές προθέσεις της νέας περιφερειακής αρχής», αναφέρει η τελευταία σε ανακοίνωσή της.

Όπως σημειώνει, ο εκσυγχρονισμός στο μοντέλο λειτουργίας της Περιφέρειας Αττικής, η ενίσχυση της διαφάνειας και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αποτελούν πρωταρχικούς στόχους της νέας διοίκησης. «Τους στόχους αυτούς είμαστε αποφασισμένοι να τους πετύχουμε μαζί με τους εργαζόμενους, με τη στήριξη των πολιτών» αναφέρουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης, για να προσθέσουν: «Σε αυτήν την προσπάθεια δεν έχουν θέση ούτε μικροκομματικές αντιπαραθέσεις, ούτε αστήρικτες καταγγελίες. Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι για μας πρώτα είναι ο πολίτης της Αττικής».

Στο πλαίσιο αυτό, οι άξονες της νέας περιφερειακής αρχής είναι:

•          Να δώσει καθημερινά τη μάχη για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες σε γκισέ και ουρές.

•         Να μην συμβιβαστεί με καταστάσεις σαν αυτές που παρέλαβε στη Διεύθυνση Μεταφορών, οι οποίες σήμερα ταλαιπωρούν πάνω από 100.000 συμπολίτες μας και χιλιάδες επαγγελματίες εκπαιδευτές οδηγών.

•          Να μην καταργήσει υπηρεσίες της Περιφέρειας, αλλά αντιθέτως να αναζητήσει τρόπους αφ’ ενός για να εξορθολογίσει το κόστος των υπηρεσιών που προσφέρεται, με σεβασμό στα χρήματα των φορολογουμένων και αφ’ ετέρου να ενισχύσει με περισσότερο προσωπικό τις υπηρεσίες «πρώτης γραμμής»,  στις οποίες καθημερινά απευθύνονται για να εξυπηρετηθούν χιλιάδες πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet