Γ. Σγουρός για τη «Λευκή νύχτα» στο Ίλιον: Η διοίκηση της Περιφέρειας ζει στον δικό της κόσμο
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός για τη «Λευκή νύχτα» στο Ίλιον: Η διοίκηση της Περιφέρειας ζει στον δικό της κόσμο

«Εμμονική και ιδεοληπτική» χαρακτηρίζει τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής ο τέως περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, μετά από τη στάση της διοίκησης σε αίτημα του Δήμου Ιλίου για διεξαγωγή «Λευκής Νύχτας».

«Η διοίκηση της Περιφέρειας ζει στον δικό της κόσμο» τονίζει ο κ. Γ. Σγουρός στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

Γ. Σγουρός για τη «Λευκή νύχτα» στο Ίλιον: Η διοίκηση της Περιφέρειας ζει στον δικό της κόσμο

Εμμονική και ιδεοληπτική υπήρξε για ακόμη μία φορά η στάση της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής απέναντι σε αίτημα για τη διεξαγωγή «Λευκής Νύχτας» σε δήμο της Αττικής και συγκεκριμένα στον Δήμο Ιλίου.

Παρά το γεγονός ότι Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος είχαν επισημάνει από κοινού ότι η συγκεκριμένη γιορτή έχει γίνει θεσμός που διεξάγεται με επιτυχία εδώ και έξι χρόνια, αποτελώντας μια μεγάλη γιορτή για την πόλη με τη συμμετοχή μουσικών σκηνών, καταξιωμένων καλλιτεχνών ωφελώντας την τοπική επιχειρηματικότητα, η Περιφέρεια δεν καταδέχτηκε καν να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο το υποβληθέν αίτημα, αγνοώντας και το αίτημα της παράταξής μας, επιβεβαιώνοντας την απόσταση που τη χωρίζει από την πραγματικότητα και τις ανάγκες των πολιτών.

Η γιορτή σε κάθε περίπτωση έγινε και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού χιλιάδες πολίτες παραβρέθηκαν στους δρόμους του Δήμου Ιλίου δίνοντας την καλύτερη απάντηση σε όσους ζουν προσκολλημένοι σε παλαιοκομματικές αντιλήψεις και νοοτροπίες.

Σε δηλώσεις του ο Γ. Σγουρός σημείωσε ότι «Οι συντηρητικές εμμονές της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής έχουν ξεπεραστεί από την ίδια την πραγματικότητα. Πολίτες και επαγγελματίες στο Ίλιον με τη μαζική συμμετοχή τους έδωσαν την καλύτερη απάντηση σε όσους δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την αξία μιας τοπικής γιορτής, από την παραβίαση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Έλεος πια με τις εμμονές τύπου «Χότζα». Πολλά συγχαρητήρια στον Δήμο και στον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο γι΄ αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία που τονώνει την τοπική επιχειρηματικότητα και τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet